Soal Jawab

Ya betul, tetatpi tertakluk pada terma dan syarat. Free postage hanya untuk semenanjung malaysia sahaja dan tidak dibenarkan memilih jenis courier yang akan digunakan. Free design pula tiada had editing tetapi pelanggan dilarang mengambil kesempatan dan hendaklah memberikan kerjasama sepenuhnya sehingga semuanya selesai.

Sebelum kami hantar kepada department production, staff kami akan sentiasa meminta customer agar double check semua content dalam design. Jika ianya telah disahkan oleh pelanggan maka ianya adalah tanggungjawab pelanggan dan jika cetakan akhir adalah berbeza dengan apa yang telah disahkan kami akan membuat gantian segera tanpa bayaran tambahan.

Kami merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia dan Kementerian Kewangan Malaysia, jika terdapat keraguan kami boleh buktikan dengan gambar / video premis kami atau anda boleh datang terus ke pejabat urusan kami di Kuala Terengganu.

Kami boleh tolong anda untuk cepatkan tempahan siap lebih awal, tetapi kami tidak akan berjanji dan terima urgent order.

Kami menerima pembayaran secara dan melalui cash, bank transfer, paypal, touchngo, boost dan lain-lain jenis pembayaran modern.

Image