Dasar Privasi

CN Cetak Niaga Sdn. Bhd. mementingkan privasi pengguna. Dasar privasi berikut menerangkan dasar dan amalan syarikat dalam pengumpulan, penggunaan, pemeliharaan, perkongsian dan perlindungan maklumat peribadi pelanggan. Syarikat boleh mengemas kini atau mengubah dasar ini di masa depan, dan perubahan yang berkaitan akan diterbitkan di laman web syarikat.

Skop Dasar Privasi

 1. Dasar privasi merangkumi cara syarikat menangani data peribadi yang dikumpulkan atau diterima oleh syarikat, termasuk maklumat mengenai pengguna yang melayari laman web syarikat dan menggunakan perkhidmatan syarikat. Maklumat peribadi merujuk kepada maklumat yang dapat mengenal pasti anda (seperti nama, alamat, alamat e-mel atau nombor telefon anda), dan umumnya maklumat bukan umum.
 2. Dasar privasi tidak berlaku untuk polisi syarikat yang tidak dimiliki atau dikendalikan oleh syarikat, atau orang yang tidak bekerja atau diuruskan oleh syarikat.

Pengumpulan dan Penggunaan Data

 1. Syarikat kami akan mengumpulkan maklumat peribadi anda semasa anda mendaftar untuk akaun syarikat kami, menggunakan produk atau perkhidmatan kami, dan melayari laman web syarikat kami atau beberapa rakan perniagaan kami.
 2. Apabila anda mendaftarkan akaun dengan syarikat kami, kami akan bertanya tentang nama, alamat e-mel, tarikh lahir, jantina, kedudukan, industri, dan lain-lain; ketika datang ke produk atau perkhidmatan tertentu syarikat kami, kami mungkin bertanya mengenai maklumat peribadi anda yang lain , Seperti: nombor telefon, alamat, nombor ID dan maklumat yang berkaitan dengan aset anda. Setelah anda berjaya mendaftar dengan syarikat kami dan log masuk untuk menggunakan perkhidmatan kami, kami akan mengetahui identiti anda.
 3. Syarikat akan secara automatik menerima dan merekodkan nilai pelayan dari penyemak imbas anda, termasuk data dalam Alamat Protokol Internet (Alamat IP), sejarah penyemakan imbas (kuki), dan catatan laman web yang anda minta untuk dibaca.
 4. Syarikat akan menggunakan maklumat tersebut untuk tujuan umum berikut: untuk memberi anda produk atau perkhidmatan yang anda perlukan, untuk menghubungi, untuk meningkatkan perkhidmatan kami, untuk menjalankan penyelidikan dan penyiasatan, dan untuk memberikan laporan tanpa nama kepada syarikat.。

Privasi Anda
a. Menurut “Ordinan Data Peribadi (Privasi)” (“Ordinan Privasi”), sebagai tambahan kepada pengecualian yang dinyatakan di dalamnya, setiap pelanggan berhak melakukan hal berikut:
(i) Periksa sama ada syarikat menyimpan data peribadi mengenai diri anda dan dapatkan salinan data tersebut.;
(ii) Minta syarikat membetulkan maklumat peribadi yang tidak tepat mengenai diri anda.
(iii) Ketahui dasar dan amalan syarikat mengenai data peribadi, dan dapatkan maklumat mengenai sifat data peribadi yang dimiliki oleh syarikat.
b. Menurut peraturan dasar privasi, syarikat berhak mengenakan biaya yang wajar untuk penerimaan pengesahan data.
c. Mengenai memeriksa data peribadi, memperbetulkan data peribadi, dan bertanya tentang sifat syarat pemegangan data syarikat, dan menghentikan atau menerima kembali data pemasaran langsung, silakan kirimkan nama, nombor kontak, e-mel kontak dan maklumat akaun berdaftar kepada syarikat melalui e-mel mengemukakan.

Emel:sales@cetakniaga.com

Perkongsian dan Pendedahan Maklumat
Syarikat tidak akan menyewa, menjual, atau mendedahkan maklumat peribadi anda kepada orang lain atau syarikat bukan gabungan, melainkan anda telah mendapat persetujuan anda, atau untuk memberikan anda produk atau perkhidmatan yang anda minta, atau dalam keadaan berikut:

 1. Kami memberikan maklumat kepada rakan kongsi yang mempunyai integriti atau mempunyai perjanjian kerahsiaan dengan syarikat kami; syarikat-syarikat ini mungkin menggunakan data peribadi anda untuk memberitahu anda mengenai produk dan perkhidmatan syarikat kami atau rakan kongsi. Walau bagaimanapun, syarikat-syarikat ini tidak mempunyai hak bebas untuk berkongsi maklumat ini.
 2. Kami bertindak balas terhadap panggilan sapaan, saman pengadilan, atau prosiding undang-undang, atau untuk menanggapi, menetapkan atau menggunakan hak berkanun kami atau mempertahankan terhadap tuntutan;
 3. Kami percaya bahawa adalah penting untuk berkongsi maklumat yang relevan untuk membantu penyiasatan, pencegahan, atau tindakan terhadap kegiatan haram, atau atas dakwaan penipuan, atau insiden yang melibatkan atau mengancam keselamatan diri seseorang, dan dalam mencegah pelanggaran syarat penggunaan atau tindakan haram syarikat . Setelah menerima permintaan yang dibuat oleh pihak terkait di bawah Artikel 58 Ordinan Data Peribadi (Privasi).
 4. Sekiranya syarikat kami diambil alih atau digabungkan dengan syarikat lain, kami akan memindahkan maklumat anda yang berkaitan. Dalam kes ini, syarikat akan memberitahu anda sebelum data tersebut dipindahkan dan akan dikenakan polisi privasi yang lain.
 5. Syarikat itu menyebarkan iklan yang disasarkan berdasarkan data peribadi. Pengiklan (termasuk syarikat pelayan iklan) boleh menganggap bahawa orang yang berinteraksi dengan iklan tersebut, atau yang menonton atau mengklik iklan sasaran memenuhi standard iklan sasaran.
 6. Syarikat tidak akan memberikan maklumat peribadi pengguna kepada pengiklan kerana anda berinteraksi dengan iklan atau menonton iklan yang disasarkan. Tetapi jika anda menonton atau berinteraksi dengan iklan, ini bermakna anda bersetuju untuk menetapkan bahawa anda memenuhi kriteria kumpulan pelanggan sasaran untuk iklan tersebut .
 7. Pengiklan syarikat termasuk penyedia perkhidmatan kewangan (seperti bank, agensi insurans, broker saham, dan pemberi pinjaman gadai janji) dan syarikat bukan kewangan (seperti kedai, syarikat penerbangan, dan syarikat perisian).
 8. Menurut tetapan anda, syarikat akan menerbitkan maklumat peribadi anda di halaman maklumat akaun anda; pada masa yang sama, syarikat juga akan memaparkan ID anda di syarikat dalam keadaan tertentu (contohnya, di kawasan perbincangan syarikat).

Pemindahan Data

 1. Syarikat boleh menyimpan, memproses dan / atau memindahkan data peribadi ke negara atau wilayah di luar Hong Kong. Data akan dipindahkan ke syarikat anggota syarikat lain di luar Hong Kong atau rakan perniagaan yang dipilih dengan teliti oleh syarikat untuk tujuan pengurusan data dan perniagaan, terutama untuk tujuan pemprosesan data tertentu yang dilakukan oleh organisasi luar untuk pihak syarikat.
 2. Dengan menggunakan laman web atau perkhidmatan syarikat, anda bersetuju untuk memindahkan maklumat syarikat anda ke negara atau wilayah di luar Hong Kong.

Semak Imbas Rekod(Cookie)

 1. Syarikat akan pergi ke komputer anda untuk menetapkan dan mengakses sejarah penyemakan imbas syarikat (kuki)
 2. Syarikat pengiklanan yang meletakkan iklan di laman web kami, syarikat kami akan membenarkan mereka menetapkan dan mengakses sejarah penyemakan imbas (kuki) di komputer anda.
 3. Apabila syarikat melakukan kerja yang berkaitan dengan produk dan perkhidmatannya, ia akan menggunakan web beacon untuk memasuki laman web syarikat dan mengekstrak penggunaan sejarah penyemakan (cookie).

Hak untuk mengubah dan menghapus maklumat dan pilihan akaun peribadi.

 1. Anda boleh mengubah maklumat akaun anda yang didaftarkan dengan syarikat kami pada bila-bila masa, termasuk pilihan anda.
 2. Syarikat berhak untuk menghantar kepada anda perkhidmatan maklumat tertentu yang berkaitan dengan syarikat, seperti pengumuman perkhidmatan, pesanan pentadbiran dan komunikasi syarikat. Anda tidak berhak memilih untuk tidak menerimanya.
 3. Anda boleh pergi ke halaman penghapusan akaun untuk menghapus akaun syarikat anda. Klik di sini untuk membaca mengenai maklumat yang mungkin kekal dalam arkib kami setelah akaun dihapuskan.

Kerahsiaan dan Keselamatan
Syarikat ini percaya bahawa hanya pekerja yang mempunyai keperluan yang wajar untuk menghubungi anda, memberikan produk atau perkhidmatan kepada anda, atau mempunyai keperluan yang wajar kerana hubungan kerja yang lain dapat memperoleh maklumat peribadi anda. Syarikat ini memiliki seperangkat langkah-langkah keselamatan substantif, elektronik dan prosedur sesuai dengan ketentuan perlindungan data pribadi untuk melindungi data pribadi Anda.